Doğukan HÜRYAŞAR: En ağır hastamız konumundadır. Beyin de ki kanama durmuştur. Çekilen kontrol tomografilerinde kanama miktarının azaldığı da gözlenmiştir. Beyinde yaygın ödem vardır. İç organ yaralanmalarına bağlı kanama da hemen hemen durmuştur. Ellerini bacaklarını oynatmakta, Sesli uyaranlara tepki vermektedir. Ancak şuur henüz yerinde değildir ve hayati tehlike devam etmektedir. Tedavisine yoğun bakımda devam edilmektedir
Havva KAYMAKAMTORUNLARI : Bilindiği gibi bu hastamıza cerrahi ve ortopedi servisi hekimleri tarafından bir dizi ameliyat uygulanmıştı. Yoğun bakımda tedavisi sürdürülen kızımız sesli sorularımıza cevap vermeye başlamıştır. Önümüzdeki 24 saat içerisinde servise alınma olasılığı yüksektir.
Ferah MUTLUEL. : Ameliyatı yapılıp tedavisi cerrahi servisinde yatan hastamızda bu gün ani tansiyon yükselmesi ve buna bağlı akciğer içi kanama meydana gelmişse de , anında yapılan müdahale ile stabilitesi sağlanmıştır.
Kamil MEŞELİ: El ve ayaklarda ki kırıklar nedeni ile opere edilen hastamızda Cuma günü aniden solunum yetmezliği gelişmiş ve yoğun bakıma alınmıştı. Tedavisi halen burada süren Kamil’in durumu iyidir. Bir iki gün içinde yoğun bakımdan çıkarılması planlanmaktadır.
Sude YAHYAOĞLU DERMAY. Bel kırığı nedeni ile ameliyatı yapılmış olan hastamız yürütülmeye başlanmıştır. Ağrı kontrolü yapılan hastamızı hafta sonuna kadar taburcu etmeye gayret etmekteyiz.
Abdullah KORKMAZ: tedavisi cerrahi servisinde devam etmekte olup bir iki gün içinde taburculuğu planlanmaktadır
Sude TÖRE ise taburcu edilmiştir.
Editör: TE Bilisim