Girne Emirnamesi'nde yapılan değişiklik ve bu değişikliklerin yargı tarafından iptal edilmesi ile yeniden gündeme gelen Karaoğlanoğlu'ndaki otel inşaatıyla ilgili süreç devam ederken otelin ait olduğu Kaya Holding Sahibi Burhanettin Kaya'dan tepki dolu bir yorum geldi.

Emirname değişikliklerinin mahkeme tarafından iptal edilmesiyle kaçak duruma düşen otel inşaatındaki katlarla ilgili görüşlerini almak üzere Burhanettin Kaya'ya ulaşan YENİDÜZEN Gazetesi Yazıişleri Müdürü Mert Özdağ, Burhanettin Kaya'nın sert sözlerine maruz kaldı.

Mahkeme kararının ardından bundan sonraki tutumlarının ne olacağını soran Mert Özdağ'ın sorusuna karşılık Burhanettin Kaya şunları söyledi:

“Yahu Allah aşkına beni bırakın. En son paramparça ettiniz beni. Öldüreceksiniz. Sağlığımızdan da olduk, huzurumuzdan da olduk. Hele bir yakamı bırakın. Neyin peşindesiniz, ben anlamıyorum ki arkadaş. Siz ne yapmak istiyorsunuz? Bana neler yaptınız? Sizler ne biçim insansınız? Allah aşkına yahu. Git işine be. Allah belanızı versin hepinizin”


(YENİ DÜZEN)
Editör: TE Bilisim