“16 yaşından küçük kızla cinsel ilişkiye girme” ve “Cinsel tecavüz” suçlamalarıyla ilgili olarak dün mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı Erol, tahikat maksatları bakımından 2 gün süreyle tutuklu kalacak.

Müşteki kızın babası telefondaki cinsel içerikli yazışmaları gördü...

Meselenin tahkikat memuru Ahmet Köse, zanlı Mert Erol’un 2016 yılı Temmuz ayı içerisinde saat 01:30 raddelerinde kullanımındaki CR 641 plakalı araç ile önceden tanıştığı 14 yaşındaki kız arkadaşının evinin önüne giderek kız arkadaşını arabasına aldığını ve Çayırova köyünün çıkışındaki boş araziye götürerek araba içerisinde cinsel organını kızın anüsüne sokmak suretiyle cinsel tecavüz suçunu işlediğini açıkladı.

Olayın, 4 Aralık tarihinde müşteki kızın babasının kızının telefonundaki zanlı ile ilgili yazışmaları ve cinsel içerikli mesajları görmesi üzerine 6 Aralık tarihinde Mağusa Devlet Hastanesi’ne götürülerek doktor muayenesinden geçmesinin ve muayenede müşteki kızın anüsünde cinsel ilişki bulgularının tespit edilmesiyle birlikte ortaya çıktığını belirten Köse, olayın polise intikal ettiğini açıkladı.

Zanlı, kızı tanımadığını beyan etti...

Polis Memuru Ahmet Köse, yapılan şikâyet üzerine zanlı Mert Erol’un tespit edildiğini söyleyerek, yapılan sorgulamasında kızla arkadaş olup olmadığına yönelik sorulara ilişkin olarak kızı tanımadığını beyan ettiğini belirtti. Mesele ile ilgili olarak 3 adet cep telefonu ile 1 adet dizüstü bilgisayarın emare alındığını belirten Köse, konu emarelerin data incelemesine gönderileceğini söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Köse, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Avukat Sağlamer, suçu zanlının değil başkasının işlediğini söyledi...

Zanlı Mert Erol’un avukatı Batur Sağlamer, tutukluluk süresine itiraz etmezken önemli bir iddiada bulundu. Avukat Sağlamer, başkası tarafından işlenen konu suçun zanlı Mert Erol’un üzerine atıldığını söyleyerek, zanlının bu olayla ilgili hiç bir alakasının olmadığını iddia etti.

2 gün tutuklu kalacak...

İskele Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlı Mert Erol’un tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.
Editör: TE Bilisim